avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Într-o hală de producție (confecții metalice), ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Într-o hală de producție (confecții metalice), care sunt ...

Într-o hală de producție (confecții metalice), care sunt normele pentru temperatura ambientală?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:22, 16 Martie 2022
Sunt aplicabile prevederile HG nr. 1091/ 2006 Cerinte minime de securitate si sanatate pentru locul de munca,
7. Temperatura in incaperi
7.1. In timpul programului de lucru, temperatura din incaperile ce cuprind posturi de lucru trebuie sa fie adecvata organismului uman, tinandu-se seama de metodele de lucru utilizate si de cerintele fizice impuse lucratorilor.
7.2. Temperatura in camerele de odihna, in incaperile pentru personalul de serviciu permanent, in grupurile sanitare, in cantine si in incaperile pentru acordarea primului ajutor trebuie sa corespunda destinatiei specifice a acestor incaperi.
7.3. Ferestrele, luminatoarele si glasvandurile trebuie sa permita evitarea luminii solare excesive la locurile de munca, in functie de natura muncii si de locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt temperaturile din birouri pe timp de iarna si pe timp de vara ? oanaportar oanaportar A inceput iarna..... In birouri este frig .... Toti salariatii am cerut domnului director sa dea drumul la incalzirea termica cu centrala pe gaz. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Conditii de muncă fratilaete@gmail.com fratilaete@gmail.com Conditiile de muncă în magazinul X, nu știu dacă cineva a mai sesizat. Este inuman sa lucrezi la temperaturile foarte scăzute în. care se lucreaza. De ce ... (vezi toată discuția)