avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adunare generala a asociaților de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adunare generala a asociaților de proprietari nelegalã?

S-a tinut o adunare generală a proprietarilor prin care s-a decis repararea capitală a liftului, si votarea s-a facut nominal prin majoritate.
Numai ca din ce am citit in legislatie in cazul in care se voteaza o reparatie care tine cont de cota indiviza, votarea se face in functie de cota indiviza.
Poate fi contestata in instanta nulitatea votului?
Pot fi anulate eventuale sume resatnate pentru reparatii pana la realizarea unei noi adunări generale cu vot valabil?
Cel mai recent răspuns: sanda64 , utilizator 21:09, 21 Februarie 2012
mai aduc aminte urmatoarele :

DECIZIA Nr.670 din 18 mai 2011
referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor .........şi ale art.26 din Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.
CURTEA CONSTITUŢIONALÃ În numele legii DECIDE:
1. Admite excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art.26 din Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi constată că sintagma "de la adoptarea acesteia" este neconstituţională, excepţie ridicată de Gheorghe Alecsăndruţ, ............. nr.3.735/279/2008 al Curţii de Apel Bacău - Secţia civilă, cauze minori, familie, conflicte de muncă şi asigurări sociale.
...
Definitivă şi general obligatorie.

Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
sanda64, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararile adunarii reconvocate dalamiros dalamiros cu respect as vrea sa va cer sfatul in urmatoarea situatie. fac parte din comitetul executiv al unei asociatii de proprietari. in urma cu doua luni ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata la montare de lift cyty cyty Locuiesc in bloc de 8 etaje fara lift, la etajul 5.O parte din vecini doresc sa cumpere lift, altii nu doresc.Nici eu nu doresc lift. In ce masura si in ce ... (vezi toată discuția)
50%+1 sau 2/3 din nr. proprietarilor pentru adoptarea hotararilor intr-o a.p. cornelusha cornelusha Buna dimineata, Am pus o intrebare pe forum vineri seara la care am primit un raspuns,de fapt vreo trei.Dupa ce am stat si m-am gandit,am intors pe toate ... (vezi toată discuția)