avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe post de economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe post de economist

Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist?
Multumesc mult pentru ajutor!
DA, in cazul acesta se poate!!!
Un economist ,absolvent de studii superioare sistemul vechi ,cu specializarea pe economie ,poate fi incadrat in cf. cu COR([ link extern ] )

263102 Consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala(Subgrupa majora 26, Grupa minora 263, Grupa de baza 2631)
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)

De retinut,ca in cf. cu Lg.1/2011,art.153(2):

(2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă
durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
ContSters136493, utilizator
Studii de licenta pe sistemul vechi sunt intr-o alta specializare. Reconversia este facuta pe "Economie si Educatie Antreprenoriala".
Asta era nelamurirea.
Va multumesc pentru interes si pentru raspuns!
Ce specializare avea pe diploma de licenta si ce facultate a terminat ?

Alte discuții în legătură

Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare iulia0207 iulia0207 buna ziua... sunt absolvent al faculratii de finante si banci autorizata cu durata de 4 ani . am absolvit in anul 2008 cu diploma de licenta economist. lucrez ... (vezi toată discuția)
Probleme de incadrare..... Dan P. Lazaruca Dan P. Lazaruca Buna ziua! Am absolvit ciclul 1 de studii universitare de licenta (Bologna - 3 ani) la Universitatea Dunarea de Jos, Facultatea de Stiinte Economice, ... (vezi toată discuția)