avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii pt PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii pt PFA

Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:40, 9 Martie 2012
Da, veti depune declaratia 200 pentru anul 2011, pana la data de 25 mai 2012. Daca nu ati realizat venituri, completati 0 la venituri, la cheltuieli suma pe care ati inregistrat/o in registru I/P si aceeasi suma la pierdere. Odata cu declaratia 200, veti depune si declaratia 220 pentru anul 2012, in care veti estima venituri si cheltuieli pentru anul 2012.
Trebuie sa vi se restituie sumele platite in cursul anului 2011(daca ati efectuat platile anticipate stabilite).
Multumesc mult.
Am primit deja declaratia de impunere pe anul 2012. Trebuie sa platesc impozitul?
Prima rata a impozitului se plateste pana la data de 25.03.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa DeliM DeliM Buna ziua, Am un PFA pe care nu mai am incasari,doar cheltuieli si rata lunara la banca. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie depuse in acest caz si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Declaratii pentru taximetristi Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu privire la ce declaratii si termenele lor de depunere pentru PFA-uri care in anul 2011 au fost obligati toti sa-si ... (vezi toată discuția)