Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat	    

alyna.bianca 
	    	Utilizator

alyna.bianca 
	    	Utilizator	    

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat	    

alyna.bianca 
	    	Utilizator

alyna.bianca 
	    	Utilizator	    

CiubotaruAna	                   

Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)
	                    CiubotaruAna	                   

Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)

daria_ramona2006	                   

buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)
	                    daria_ramona2006	                   

buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)

danyela2003	                   

Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta ... (vezi toată discuția)
	                    danyela2003	                   

Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta ... (vezi toată discuția)