avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept prioritar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept prioritar?

Buna seara,

Am tot citit aici pe forul, insa nu m-am lamurit si sunt intr-o situatie disperata.
Un vecin, si-a vandut casa unui tigan. Toti pe strada suntem romani, si sa ne bage acum tigani care mai apoi sa ne fure...va dati seama ca ne deranjeaza.
Ce putem face in acest sens?
Noua nu ne-a spus nimeni nimic, a vandut pe ascuns, sa nu aflam. Am citit cum ca am avea un drept prioritar, dar pana la urma nu am inteles daca acesta ni se aplica si noua? sau doar pt. terenurilor din extravilan...

Va rog tare mult sa ne ajutati!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Flori Toi , Avocat 15:40, 23 Februarie 2012
buna ziua as avea si eu o intrebare:soacra mea detine un apart care este in totalitate pe numele ei,socrul a murit in urma cu ceva timp insa apartamentul a fost akitat din pensia de urmas care li se cuvenea copiilor dupa decesul socrului.apart a fost cumparat pe numele soacrei.in acest caz au copiii vreun drept sau ea poate sa faca absolut ceea ce vrea cu apartamentul?ma poate ajuta cineva cu un rasp multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice andreimv_20 andreimv_20 De aproape 2 luni se strange in fata scarii noastre un grup de tineri de la blocurile vecine. Acestia ne deranjeaza linistea si odihna avand un comportament ... (vezi toată discuția)
Deranj vecini gãlãgie copil teddybartis teddybartis Locuim întru-un bloc la etajul 4 şi avem un băieţel de 3 ani. Problema a apărut acum 2 ani când vecinii de la 3 au avut câteva plângeri verbale despre ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui vecin violent ancristida ancristida Buna ziua. Va rog mult, as dori sa stiu exact ce implica depunerea unei reclamatii la o sectie de politie. Mai exact, un vecin are probleme cu trotuarul din ... (vezi toată discuția)