avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort; partaj neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort; partaj neefectuat

Buna seara. Am o situatie...si as vrea sa stiu care poate fi rezolvarea. Daca un cuplu a divortat si nu a facut inca partajul, el s-a mutat de la domiciliu si fosta nevasta a schimbat yala la usa si nu vrea sa ii dea o cheie, ce poate face persoana respectiva pentru a avea acces in apartament care este bun comun? Va multumesc si sper sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:25, 21 Februarie 2012
Poate incerca o actiune in reintegrare.

Insa daca s-a mutat...si are unde sa locuiasca este cam complicata situatia...
Daca este bun comun,sa cheme un lacatus pentru a schimba incuietoarea.Ulterior,sa inmaneze o cheie de la aceasta incuietoare sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, schimbare yala proprietate comuna marcela_solomon marcela_solomon Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta! Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
Drepturile soțului care a părăsit locuința Jokera Jokera Dacă sunt in divorț cu sotul,el a plecat de acasa,eu locuiesc cu copilul in apartamentul,bun comun cu sotul,el are voie sa intre in casa in absenta noastra ... (vezi toată discuția)