avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fise fiscale 2011

Buna dimineata,
Lucrez la o firma care are 8 sedii secundare? Cum depun fisele fiscale? La marii contribuabili pe cui-ul firmei, sau fiecare punct de lucru pe cif-ul lui la marii contribuabili? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:02, 22 Februarie 2012
Fisele fiscale se fac pe CIF al firmei mama si se depun la Adm.financiara din localitatea firmei mama.
In programul de fise fiscale apasati butonul "Legislatie" si gasiti acolo ordinul privind modalitatea de completare si de depunere a fiselor fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere fise fiscale 2011-sedii secundare demarela demarela Buna ziua, Fisele fiscale pentru angajatii de la sediile secundare ale unei firme se fac pe borderouri separate cu CUI-urile aferente sau se fac centralizat ... (vezi toată discuția)
Cum se declara impozitul pe salarii la punctul de lucru? carmenbn carmenbn Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)
D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)