avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesiune parti sociale a societatii aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesiune parti sociale a societatii aflata in insolventa

Poate o societate comerciala aflata in insolventa sa-si cesioneze partile sociale (30%) asociatului existent cu acordul administratorului judiciar?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 10:37, 23 Februarie 2012

Poate o societate comerciala aflata in insolventa sa-si cesioneze partile sociale (30%)

Intrebarea nu este clara ...
cine este cedentul si cine cesionarul ??
cedentul este societatea aflata in insolventa iar cesionarul este asociatul acesteia. adica mai clar, firma cedenta este asociata cu cesionarul persoana fizica intr-o societate comerciala. Cedenta vrea sa se retraga cedandu-si partile sociale
Da se poate cu acordul adm judicar
Banii vor intra in contul de lichidare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta in timpul procedurii insolventei Gizella Popescu Gizella Popescu Buna ziua Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Este posibila cesiunea de la un creditor la o alta persoana a unei creante pe care creditorul cedent o are fata ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat din societate mara_iacob mara_iacob Am si eu o nelamurire in urmatoarea speta: un SRL cu 4 asociati; societatea detine 4 spatii comerciale. Unul dintre asociati vrea sa se retraga si vrea ca unul ... (vezi toată discuția)