avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificatul de omologare al cinemometrului....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificatul de omologare al cinemometrului....

Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de servici si am fost refuzat pe motivul ca nu e in masura sa mi prezinte aceste documente. Am scris eu la mentiuni toate aceste lucruri , am semnat ca mi s a adus la cunostinta continutul p.v. Urmeaza sa merg la tribunal sa depun contestatie , m ar ajuta parerea dv daca am sau nu sanse de castig pentru ca nu mi au prezentat actele cerute de mine, daca ei le prezinta la tribunal si sunt toate in regula mai e valabil ce s a scris pe forum ca se anuleaza p.v. ptr ca nu mi le au aratat cand le am cerut? Ar trebui sa mi iau un avocat? Poate inclina acesta balanta in favoarea mea daca politia prezinta actele si acestea sunt toate valabile? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:06, 13 Noiembrie 2008
Daca dumneavoastra faceti contestatie la procesul verbal si nu invocati vreun motiv de nulitate, iar instanta in momentul judecarii cauzei constata lipsa unor mentiuni care duc la nulitate, se va pronunta in legatura cu nulitatea, chiar daca dumneavoastra nu ati cerut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar the_power_25xxxx the_power_25xxxx A m contestat o amneda de radar+ suspendare permis :D As avea cateva intrebari: 1 Trebuia trecut in P-V seria si nr ap radar? 2 nr de inmatriculare al auto. ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda Avecc Avecc Buna ziua, Va rog cei care aveti experineta sa aruncati un ochi peste aceasta plangere si sa imi spuneti daca este ok. Vreau sa o trimit ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto loricul loricul Am fost oprit in trafic de agentul de politie care mi-a intocmit proces-verbal pentru depasirea vitezei legale in localitate. Acesta sustinea ca radarul montat ... (vezi toată discuția)