avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde se face plata unei expertize in costructii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde se face plata unei expertize in costructii

Buna ziua !
Va rog, cine poate sa-mi spuna unde se face plata unei expertize in constructii, dispusa de o instanta a Judecatoriei sect.6 ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anca Puma , utilizator 18:52, 22 Februarie 2012
trebuie sa dati mai multe date!expertiza in constructii ....de care?
E vorba de o expertiza la un apartament dintr-un bloc nou contruit, ( cumparat de la vinzatorul care la construit in regie proprie), care s-a dovedit a avea oarece vicii ascunse, a caror cauza expertul va trebui s-o determine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat prin programul prima casa - vicii constructie RoxanaPetrescu RoxanaPetrescu Am cumparat prin programul \\"prima casa\\" un apartament in bloc nou construit, tip \\"rezidential\\". Dupa prima saptamana de cand mi-a fost predat (cat nu a ... (vezi toată discuția)
Garantie 10 ani impotriva viciilor ascunse pentru constructii CrMi CrMi Buna ziua, As avea o intrebare legata de garantia impotriva viciilor ascunse pentru constructii. Inteleg ca leagea 10/1995 prevede o garantie de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Parchetarul refuza sa ma despagubeasca pt. parchetul umflat ovibodea ovibodea Buna dimineata, Stau la parterul unui bloc nou construit (l-am cumparat in martie 2008). In noiembrie 2008 am instalat 70 mp de parchet masiv. Acum, ... (vezi toată discuția)