avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE FIRMA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE FIRMA

Buna seara
Caut un contabil autorizat sau firma de contabilitate pentru a tine evidenta contabila completa pentru a firma in domeniul transportului . Mentionez ca sunt din Constanta .Astept oferte pe [EDITAT de moderator adresa de mail]

cu stima

iulian
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:57, 23 Februarie 2012
Interventie moderator:

Va rog sa consultati tabloul consultantilor contabili si economisti din judetull Constanta, aici.

www.avocatnet.ro/content/con...

Postarea datelor de contact in forum constituie incalcarea Regulamentului de postare al mesajelor in forum, conform pct. 2.8.
2.8. Nu este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat.


Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)
Avocat specialist pensii ContSters49632 ContSters49632 Caut avocat specializat in litigii legate de Casa de pensii militare in zona constanta (vezi toată discuția)