avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru mama ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru mama studenta

Buna ziua!

Am terminat facultatea de Limbi straine la Universitatea Bucuresti, pe locurile cu taxa. Acum sunt la a doua facultate la Universitatea de constructii, la buget.

Sunt casatorita si ne dorim un copil. Nu lucrez momentan. Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca sunt studenta peste 26 ani?

Multumesc anticipat

[Mesaj editat - pct. 3.3 din regulament]
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:14, 23 Februarie 2012
Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului aveti calitatea de studenta la zi veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de merit lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua Am urmat facultatea de limbi straine la Universitatea Bucuresti si am platit taxa. Acum urmez a doua facultate la Universitatea de constructii, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Isabela21 Isabela21 Buna seara. Am si eu cateva nelamuriri si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.De curand am aflat ca sunt insarcinata,voi naste in septembrie,anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil madalin_barbu madalin_barbu Buna seara, As dori sa stiu daca pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului, in conditiile in care, nu am muncit deloc si am facut doua facultati, din ... (vezi toată discuția)