avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bursa de merit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bursa de merit

Buna ziua

Am urmat facultatea de limbi straine la Universitatea Bucuresti si am platit taxa. Acum urmez a doua facultate la Universitatea de constructii, pe locurile de la buget. Am 27 ani. Am note foarte mari. Pot beneficia de bursa de merit daca am peste 26 ani? Mentionez ca nu am beneficiat de nicio bursa la prima facultate.

Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:26, 23 Februarie 2012
rugaminte...Daca doriti sa postati pe acet site si ati declarat ca sunteti de acord cu regulamentul, se presupune ca l-ati si citit. Se prevede clar ca nu trebuie postat acelasi subiect la mai multe topicuri....Dvs. L-ati postat deja de 3 ori;)

in ce priveste problema dvs., depinde de Regulamentul Unversitatii . eu cred ca da, deoarece nu ati mai benficiat de bursa si nici cu aveati cum fiind cu taxa.Intrebati la secretariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru mama studenta lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua! Am terminat facultatea de Limbi straine la Universitatea Bucuresti, pe locurile cu taxa. Acum sunt la a doua facultate la Universitatea de ... (vezi toată discuția)
Taxe de scolarizare in cazul admiterii la a doua facultate de stat terezbarbu terezbarbu Buna ziua. Vreau sa urmez a doua facultate la o facultate de stat. Am absolvit deja prima tot la facultate de stat fara taxa. In primul ran am dreptul sa dau ... (vezi toată discuția)
Se poate a doua facultate in aceeasi universitate,fara plata si cu bursa zefirzefir zefirzefir Am o mare nedumerire, ca cineva se lauda ca face a doua facultate fara plata,imediat dupa materatul primei, prima era cu plata, si acum are si bursa,la a ... (vezi toată discuția)