avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartament pentru minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartament pentru minori

Buna ziua!
Suntem parintii a doi copii minori. Vrem sa trecem apartamentul pe numele lor cu conditia de a putea ramane in apartament atat cat suntem in viata. Ce putem face si care e procedura legala ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 03:34, 29 Februarie 2012
Din anumite motive nu vrem ca copilul din afara casatoriei sa aiba drept asupra apartamentului, acesta sa ramana numai celor doi din timpul casatoriei. ce se poate face in aceasta situatie?
Incheiati o conventie matrimoniala alegand regimul conventional. Astfel veti putea conveni ca bunul sa devina propriu sotului care nu are alt copil rezultat din casatoria anterioara, iar acesta la randul lui sa vanda acest bun. Copiilor cu procuratori de fonduri bunicii in conditia in care bunicii la randul lor nu au alti copii in afara de parintele care vinde sau donatie celor doi copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie catre minor laurast laurast am construit impreuna cu sotul meu o casa cu ajutorul unui credit ipotecar. as dori sa cunosc ce posibilitati am sa tranfer proprietatea casei copilului meu ... (vezi toată discuția)
Testament camycris camycris poate fi atacat testamentul sotului meu de catre cei doi copii din casatoria anterioara? noi avem un copil impreuna iar pe cei doi i-a lasat cu mama lor intr-o ... (vezi toată discuția)
Vocatie succesorala. reprezentarea ContSters297911 ContSters297911 Buna ziua fiind 3 copii la parinti, unul dintre copi decedeaza, cum se imparte mostenirea persoana decedata avand la randul ei 2 copii ... (vezi toată discuția)