avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului

azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea nu va mai primi indemnizatia pentru cresterea copilului in cuantum de 600 lei pe motiv de NEACHITAREA OBLIGATIILOR LEGALE CONFORM OUG 124/2011.Tin sa aduc la cunostinta ca nu am primit nici-o instiintarea de vreun anume litigiu,stiind ca nu avem,de altfel.CE POT SA FAC
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 20 Martie 2012
suspendarea indemnizatiei de crestere copil pe motiv de neachitare a datoriilor catre stat se refera doar la mama, sau suspenda drepturile mamei si in conditiile in care si tatal are datorii neachitate catre stat?
Normal trebuie sa se refere numai la persoana care solicita acordarea indemnizatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de suspendare a platii indemnizatiei ccc pentru datorii la bugetul local lavinia_radu lavinia_radu Beneficiez de indemnizatie crestere copil, insa la data de 31 ianuarie 2012 mai aveam de plata 470 ron impozit restant pe care l-am platit pe data de 6 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil oprita. Adryana18 Adryana18 Buna seara, Am si eu o problema, si anume: din luna Martie 2012 mi-a fost oprita indemnizatia pentru crestere copil (deoarece nu mi-am platit impozitul), iar ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani Cornelia1977 Cornelia1977 Buna ziua.....va rog sa-mi spuneti daca se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani......pentru o datorie la bugetul local am fost ... (vezi toată discuția)