avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila - cabinet avocat - studenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila - cabinet avocat - studenti

Imi spune-ti si mie va rog daca un cabinet/societate de avocatura mai poate incheia conventie civila cu studentii care doresc sa lucreze???

Dupa cum sustin domnii functionari din cadrul ITM, nu mai pot fi incheiate astfel de conventii, iar studentii care lucreaza la cabinete/societati de avocatura urmeaza a fi platiti in functie de "proiectele realizate"...

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 11:13, 24 Februarie 2012
contract de munca obligatoriu part time conform practicii declarate in adeverinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Inceput de drum. AlecuM23 AlecuM23 Buna seara! As dorii sa va adresez o intrebare in calitate de student al facultatii de Drept, anul II, care sunt sansele avand in vedere faptul ca nu am pe ... (vezi toată discuția)
Ce contract imi trebuie? cristitsirc cristitsirc Buna ziua, Eu doresc sa fac un timp de publicitate neconventionala pentru magazinele de haine. Mai exact vreau sa iau niste tineri (nu au PFA) care sa ... (vezi toată discuția)