avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare prioritate trecere de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare prioritate trecere de pietoni

azi dimineata eram la o trecere de pietoni, in fata mea mai era o masina, la un moment dat masina din fata mea a trecut si am trecut si eu , cand treceam pe trecere a aparut in fuga un politist , nu mai stiu exact daca se schimbase culoarea dar cred ca avea rosu pentru ca masina din fata mea a trecut si eu l-am urmat din instinct, nu m-a tras nimeni pe dreapta, credeti ca daca mi-a luat nr. ma pot trezi cu vreo amenda pe acasa?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: laurica1679 , utilizator 12:49, 24 Februarie 2012
nu, o asemenea contraventie se sanctioneaza pe loc. ati fi fost oprit in trafic, fie in acel moment, fie ulterior de catre masina politiei.
Cu exceptia contraventiilor referitoare la viteza (radare fixe) nu se mai trimit poze acasa ptr contraventii.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea de prioritate a pietonilor, contestație? BeBeLPSc. BeBeLPSc. Bună seara, aseară am fost oprit de către politie și am primit 4 puncte de amenda si permisul reținut pentru o perioada de 30 de zile cu dovadă de ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal contraventie circulatie michre michre Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: In data de 5.04.2016, am fost oprit in trafic de Ag pol A.C. din cr Hirlau pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - amenda, plangere, proba testimoniala elena_the_one elena_the_one Buna ziua, as vrea si eu o lamurire. Ieri, in jurul orei 16.15, am fost oprita in trafic de catre un domn politist, anuntandu-ma ca nu am acordat prioritate ... (vezi toată discuția)