avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopirea pedepselor : o mica explicare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopirea pedepselor : o mica explicare

Buna ziua , am si eu o intrebare , am avut o pedeapsa de 21 de luni in austria dintre care am executat 14 luni , iar in romania mai am o pedeapsa de 24 de luni pe ntru cunducere fara permis , acuma as vrea sa stiu daca merge sa fac contopirea cu pedepsei de 24 de luni cu cea pe care deja am executato si daca merge la ce consecinte as putea sa ma astept , adica un surplus de pedeapsa si cam cat ar fii , sau lasat la pedeapsa executata .
VA MULTUMESC si astept un mic saft , raspuns
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 08:53, 3 Martie 2012
trebuie sa comunicati data savarsirii faptei pentru care v-a condamnat aradul.
cererea de contopire oricum erau obligati sa o puna pe rol.
data savarsiri faptelor a fost : 24-06-2009 in austria pentru furt si condamnat in 01-02-2011 iar la arat 23-09-2010 si condamnat pe data de 21-06-2011 .
Multumesc
asa da, se pot contopi si deduce perioaddele executate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal 2014 alinamihaipaula alinamihaipaula la intearea in vigoare a noului cod penal la 1 februari 2014 cad scorurile de contopire a pedepselor? (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor zeceluni zeceluni Salut, Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste contopirea unor pedepse! Mentionez ca este vorba de 3 condamnari, iar toate faptele sunt concurente: 1- ... (vezi toată discuția)