buna ziua,
sotul meu a aplicat un credit in anul 2008 pentru o terta persoana in val de 46000 lei.Pana in anul 2009 luna sept cred a achitat lunar iar de atunci pana astazi nici un leu.In aprilie 2010 fiind somati de firma de recuperare (banca trimisese dosarul la firma de recuperare)am achitat noi suma de 8000 lei catre acea firma. De atunci ne tot someaza sa achita banii. Intrebarea este daca exista posibilitatea ca banca sa ne execute silit sau sa puna poprire pe pensia de invaliditate a sotului (care s-a imbolnavit din acesata cauza) avand in vedere ca noi nu putem sa achitam acest credit?Mentionez ca imobilul care l-am avut l-am vandut fiului nostru in anul 2010 luna mai,cu clauza uzufruct.
Puteti verifica pe portalul instantei unde ati domiciliat, la sectiunea dosare. In casuta "parte" introduceti numele dvs. si accesati "cautare". Daca este inregistrata vreo cerere in care dvs. sunteti parte, va fi afisata.
un imobil ipotecat unei persoane fizice pentru un imprumut poate fi executat(persoana care a imprumut are datorii la banca neachitate) de catre o firma de recuperare?
va multumesc.
buna ziua,
daca cesiunea a fost cedata catre firma de recuperare in dec 2009 iar ultima plata a fost facuta in mai 2010, de la ce data curge termenul de prescriptie?
va multumesc pt promptitudinea raspunsurilor data pana acum.