avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna.am decis de comun acord cu sotia sa divortam,insa amandoi suntem in italia si chiar daca ajungem in tara nu putem sta mai mult de 1 sapt din cauza serviciului.as vrea sa stiu daca imi iau avocat si ma reprezinta el cat ar dura maxim divortul prin tribunal din moment ce sotia nu are cum sa se prezinte.copii nu avem si nici bunuri de impartit.dati.mi va rog un raspuns.
va multumesc mult.
si inca ceva.banuiesc ca dupa cartile de identitate se pot trimite in tara la imputerniciti copii legalizate.sau trebuie C.I.?
ce va spunea colegul este pentru depunerea actelor, la infatisarea la notar trebuie sa veniti personal...daca nu gasiti un notar ( si, sincer nu cred ca se baga cineva) care sa fie de acord cu altceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar loredana69 loredana69 doresc sa divortez de sotul meu,pot face asta la notar?cat costa acest lucru?ce trebuie sa fac?multumesc! (vezi toată discuția)
Divort rapid stoicamike stoicamike sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 1 an. As vrea sa stiu in cat timp as putea divorta (cat mai repede de preferinta) in ce modalitate si cat ar ... (vezi toată discuția)
Divort la notar mary11 mary11 As vrea sa stiu cat dureaza un divort la notar daca sotii sunt de acord si nu au nici o obiectie.Exista si copil in aceasta casatorie si am stabilit totul de ... (vezi toată discuția)