avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere factura prestari servicii catre o persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere factura prestari servicii catre o persoana fizica cu plata in contul bancar

As dori sa stiu care este procedura de emitere a unei facturi catre o persoana fizica cu plata acesteia in contul deschis la banca in urma intocmirii unui contract de prestari servicii,si cum trebuie reglementat in contract emiterea acestei facturi si plata ei in contul de la banca la data scadenta inscrisa in contract.

Va multumesc pentru atentia acordata problemei mele!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:14, 25 Februarie 2012
Puteti sa faceti aceste precizari in contract pentru a evita eventualele interpretari ulterioare ale anumitor paragrafe. Ramane la latitudinea partilor sa se inteleaga asupra acestor aspecte privind termenele de plata.
Factura o intocmiti normal conform prevederilor din codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadenta pe facturi dan.dan dan.dan Exista vreo lege care ma obliga sa trec scadenta pe facturi? Daca intr-un contract de prestari servicii incheiat intre doua societati comerciale nu s-a ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate anamaties anamaties Buna ziua, sunt administrator la o firma din bucuresti. colaborez cu un restaurant in favoarea caruia am prestat diverse servicii. Din pacate nu avem un ... (vezi toată discuția)
Avans acordat catre avocat UdreaMihaela1 UdreaMihaela1 Se poate acorda avans cash prin dispozitie de casierie catre avocatul companiei? Intre avocat si companie exista un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)