avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara. Este posibil ca, in eventualitatea in care sunt actionat in instanta si pierd procesul contra unei firme de recuperat creeante, in cazul de fata de la un operator de telefonie mobila, sa fie executa silit adresa de buletin desi nu detin niciun bun pe numele meu si niciun venit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:30, 25 Februarie 2012
In procedura de executare silita se valorifica bunuri din patrimoniul debitorului sau se instituie poprire pe veniturile realizate de catre acesta. Adresa din buletin nu este o proprietate, ci o mentiune cu privire la domiciliul posesorului actului de identitate ...
Am inteles, doar ca auzisem de la anumite persoane ca in momentul cand debitorul nu detine bunuri pe numele sau si e intretinut de un tert, in cazul de fata familia, iar adresa mea din buletin e aceeasi cu cea a familiei care detine deci bunuri si venituri, pot executa bunuri de la aceea adresa. Nu stiu daca m-am facut inteles.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
ejneb00n, utilizator
v-ati facut din prima inteles, dvs nu intelegeti ca nu familia raspunde cu bunurile lor pentru datoriile dvs. Nu mai plecati urechea la oricine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Executare silita locuinta pufita pufita In urma unui credit ipotecar neplatit de 2 ani am ajuns la executare silita(a 3-a licitatie a fost pe data de 10.10.2012).O persoana aflata in aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul instituirii executarii silite prin poprirea ... Gracielle Gracielle Buna ziua! In cazul instituirii executarii silite prin poprirea conturilor de catre ANAF din localitatea de domiciliu, care este mersul lucrurilor daca ... (vezi toată discuția)