ContSters59982 
	    	Utilizator

ContSters59982 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

petrotech 
	    	Utilizator

petrotech 
	    	Utilizator	    

Irina Carina 
	    	Alte profesii

Irina Carina 
	    	Alte profesii	    

~ final discuție ~
 biliargiul	                   

In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)
	                    biliargiul	                   

In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)

galus	                   

Am construit o cladire,fara autorizatie,in urma cu 2,5ani pe un teren extravilan proprietate personala,imi spuneti si mie,va rog frumos,cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
	                    galus	                   

Am construit o cladire,fara autorizatie,in urma cu 2,5ani pe un teren extravilan proprietate personala,imi spuneti si mie,va rog frumos,cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)

loki	                   

in urma cu cativa ani am cumparat un teren, pe care se incepuse o constructie, fara ca proprietarii sa fi avut autorizatie de constructie.
in contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    loki	                   

in urma cu cativa ani am cumparat un teren, pe care se incepuse o constructie, fara ca proprietarii sa fi avut autorizatie de constructie.
in contractul de ... (vezi toată discuția)