avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calomnie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calomnie?

am nevoie de ajutorul dvs.dupa o discutie cu o persoana prin mesaje, aceasta a inceput sa ma jigneasca,sa ma acuze ca eu o calomniez desi ea incepuse sa ma jigneasca, la un moment dat am cedat nervos si am jignit-o si eu.acum ma ameninta ca ma gaseste si ca o sa vad eu ce se va intampla,si ca o sa dea mai multe telefoane pt a afla cu ce ma ocup si mai multe despre viata mea privata si a familiei mele.ce pot face pt a opri aceste injurii si calomnii la adresa mea?plus ca imi incalca dreptul la intimitate.
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 12:17, 26 Februarie 2012
Daca o cunoasteti si aveti probe concludente puteti sa o actionati in judecata privind calomnia in civil (art.74 si 75 N.C.C.), si pentru amenintare puteti sa va adresati Parchetului cu o plangere..Succes.:))
Pastrati mesajele provenite de la acea persoana pentru a le folosi drept probe.
Daca v-a amenintat si verbal, este bine sa aveti si martori care sa va sustina plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere insulta si calomnie Alina9999 Alina9999 Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Intrebare dannyy26 dannyy26 As vrea sa stiu daca m-a jignit cineva pe internet,cineva caruia i-am vandut niste sandale care apoi s-au rupt fara voia mea bineinteles apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Calomnie? solo1234 solo1234 Buna ziua,acum 3 ani am surprins,o prietena ,intr-o situatie adulterina,cu sotul meu.I-am adus, la cunostiinta,situatia in fapt,concubinului ei .De 2 ... (vezi toată discuția)