am nevoie de ajutorul dvs.dupa o discutie cu o persoana prin mesaje, aceasta a inceput sa ma jigneasca,sa ma acuze ca eu o calomniez desi ea incepuse sa ma jigneasca, la un moment dat am cedat nervos si am jignit-o si eu.acum ma ameninta ca ma gaseste si ca o sa vad eu ce se va intampla,si ca o sa dea mai multe telefoane pt a afla cu ce ma ocup si mai multe despre viata mea privata si a familiei mele.ce pot face pt a opri aceste injurii si calomnii la adresa mea?plus ca imi incalca dreptul la intimitate.
Daca o cunoasteti si aveti probe concludente puteti sa o actionati in judecata privind calomnia in civil (art.74 si 75 N.C.C.), si pentru amenintare puteti sa va adresati Parchetului cu o plangere..Succes.:))
Pastrati mesajele provenite de la acea persoana pentru a le folosi drept probe.
Daca v-a amenintat si verbal, este bine sa aveti si martori care sa va sustina plangerea
Intrebare
dannyy26
As vrea sa stiu daca m-a jignit cineva pe internet,cineva caruia i-am vandut niste sandale care apoi s-au rupt fara voia mea bineinteles apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Calomnie?
solo1234
Buna ziua,acum 3 ani am surprins,o prietena ,intr-o situatie adulterina,cu sotul meu.I-am adus, la cunostiinta,situatia in fapt,concubinului ei .De 2 ... (vezi toată discuția)