avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarire divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarire divort

am hotarirea de divort legalizata
pot sa merg sa imi iau copilul??
copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de vizita.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: mary__ , utilizator 13:24, 29 Martie 2012
buna seara
inca o data va deranjez,dar nu prea am la cine sa apelez.
va rog sa ma invatati, unde pot sa merg sa reclam fostul sot pentru pensia alimentara
prima luna nu a platito,peste citeva zile se implineste si cea dea doua luna si am aflat ca nu vrea sa plateasca,
nu a platit nici cheltuielile de judecata, si pe deasupra , fosta mea soacra ia de la posta comunei unde am locuit cu "fostul" alocatia de stat al unuia dintre copii.
vreau sa fac o plingere ceva dar nu stiu exact unde sa ma adresez.
cineva imi spunea sa merg la un procuror ceva de genul acesta nu stiu cum sa procedez..
va rog frumos poate ma ajutati cum sa formulez o plingere ,un model ceva
va multumesc
Nu va trebuie model , va ajuta politistul sa formulati plangerea, doar trebuie sa va duceti sa-i spuneti ce s-a intamplat, ca dorti sa depuneti plangere pentru abandon de familie. Va trebui sa mai asteptati o luna, pt ca in lege e vb de doua luni de neplata cu rea-credinta.
Va puteti adresa si unui executor judecatoresc pt a recupera cheltuielile de judecata si a-i pune poprire pe salariu daca are, pt a primi pensia la timp.
In privinta alocatiei , puteti depune cerere la AJPS de schimbare a beneficiarului, atasati cererii copii dupa actele dvs si copilului si dupa hot de divort.

modele de cereri aveti aici
[ link extern ]
pe data de 15 aprilie...se fac 2 luni ,de cind trebuie sa plateasca pensia alimentara
cit la suta imi va lua un executor pentru cheltuielie de judecata,nu sunt multi bani...
1300 RON, dar am facut anumite sacrificii pentru a intenta divortul.
si totusi .ma intereseaza acea suma ,sunt banii copiilor. iar ex-ul nu este un om care sa-i
trec cu vederea aceste lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)