De ce nu-mi pot creste copilul in conditii decente si sai ofer o educatie corespunzatoare??? am toate probele posibile prin care reiese ca mama este denaturata,a neglijat si maltratat minorul in nenumarate randuri,,,cu toate acestea instanta nu tine cont de interesul minorului,,de ce???de ce o instanta nu declina cauza ?? pt ca sunt tata???am toate conditiile posibile de pe lumea asta,,copilul este atasat de mine,are camera lui intr-un apartament de 90 m patrati cu toate necesitatile,,nu se fumeaza in casa,,mama lui locuieste impreuna cu alte 6 persoane intr-un apartament de numai 40 m patrati unde se fumeaza non stop si copilul imparte patul cu toti amantii mamei sale,,de ceee???#-o Ce pot face??? ajutatima va rog frumos!!!Am platit o groaza de bani 2 avocati care au facut cererile de declinare si intampinare si cu toate acestea nu sa declinat cauza,,eu nu am putut sa ma deplasez pentru a ma prezenta la primele 2 termene datorita timpului si pt ca am minorul in grija mea care nu sta fara mine :((. avocatii miau promis ca vor declina cauza si miau luat f multi bani pt asta iar in momentul in care instanta a fixat un nou termen acestia au ridicat din umeri, pur si simplu,, ce pot face??ce se intampla cu legile din tara asta?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
20:10, 26 Februarie 2012