avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune pe internet - okazii.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune pe internet - okazii.ro

Buna ziua,

Am comandat un lot de 80 casete audio de colectie de pe siteul de licitatii okazii.ro . Inainte de a comanda lotul, am intrebat utilizatorul daca sunt originale si mi-a raspuns ca da. La primirea coletului constat ca m-a mintit si ca toate sunt piratate. L-am contactat si o tine pe a lui , insistand ca sunt originale si ca nu accepta returnarea lor.

Pot face ceva sa imi recuperez banii ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:13, 28 Februarie 2012
Scrieti administratorilor de la okazii.ro in primul rand, daca nu ati facut-o deja.
Faceti plangere la politie si respectivul o sa fie acuzat pe langa inselaciune si de piraterie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere okazii.ro cypsoft_ro cypsoft_ro am pus un telefon la vanzare pe okazii.ro, un individ ma contacteaza pe 2 septembrie ca vrea sa-l cupere, si ca plateste cu cardul prin garantia de livrare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un utilizator okazii.ro misuc84 misuc84 buna ziua! am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)