avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce inseamna \"expertiza contabila\"?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce inseamna "expertiza contabila"?

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce inseamna "expertiza contabila"? multumesc
Cel mai recent răspuns: boranciual , utilizator 21:52, 13 Martie 2012
care este tariful expertizei contabile?
multumesc
depinde de complexitatea expertizei, de durata ei, de volumul de munca necesar pentru a se raspunde la obiectivele stabilite... minimul de regula este 800 lei!
eu am platit avans 500 lei cat a zis instanta, dar si partea adversa trebuie sa platesca 500 lei, pentru ca si ea a vrut exertiza, deci totalul ar fi 1000. pt avans expertiza contabila., banuiesc ca nu ar trebui sa fie mai mult de 1000-1200 lei...dar vedem la sfarsit, totalul. ( eu zic sa nu ne speriem)
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
ContSters83715, utilizator
Trebuie distinctie intre expertiza contabila fiscala fiscala si expertiza contabila judiciara necesara in litigiile comerciale sai de munca in instantele de judecata. ??????
buna ziua,

in cazul meu cred ca este vorba mai degraba de o expertiza contabila dar nu este ceruta de instanta, deoarece nu ma aflu in proces,

intrebare : cum pot dovedi ca am fost victima unei inselatorii?

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila extrajudiciara giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Asociatia de proprietari are datorii foarte mari APA NOVA, RADET, SUPERCOM! Aceste datorii s-au acumulat pana in octombrie 2014, cand s-a ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara impiedicata nucu$ nucu$ Intr-un razboi cu morile de vant,(administratia locala:angry: ) s-a ajuns la momentul in care se descopera existenta unui nr. cadastral si o c.f. intocmita ... (vezi toată discuția)
Expertiză contabilă judiciară la asociația de proprietari: cât timp avem la dispoziție pentru a recupera paguba produsă de administrator? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cat ar costa ( aproximativ ) o expertiza contabila judiciara la o Asociatie de Proprietari cu 14 apartamente pentru ... (vezi toată discuția)