avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... achizitii de mijloace fixe dintr-o tara europeana , ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

achizitii de mijloace fixe dintr-o tara europeana , membra a UE

Buna ziua
Apelez la bunavointa d-voastra pentru a-mi spune care sunt pasii de urmat , ce documente se intocmesc,in cazul unei achizitii de mijloace fixe dintr-o tara membra UE..Mentionez ca lucram la un proiect cu fonduri europene si acel mijloc fix este necesar in cadrul proiectului.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)
Plata ore efectuate in cadru unui proiect sabou sabou Buna ziua, care este varianta corecta de plata a orelor efectuate de catre un salariat dintr-o institutie publica in cadrul unui proiect (fonduri ... (vezi toată discuția)
Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)