avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariie compensatorii au fost declarate in D112 dar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariie compensatorii au fost declarate in D112 dar nu le-am primit !!!

In luna Decembrie 2011 am fost restructurati prin OUG 82/ 2011. Conform CCM-ului nostru avem dreptul la 7 salarii compensatorii. Acestea au fost trecute in decizia de incetare a cim si au fost declarate in declaratia 112 pe luna Decembrie 2011 care s-a depus pe 25 ian. 2012. Nu sunt contabil si de aceea va intreb cum se pot declara aceste salarii compensatorii in D112 si in buzunarul celor 3500 de angajati sa nu intre efectiv banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 27 Februarie 2012
Este problema angajatorului daca le-a declarat .. el va trebui sa dovedeasca si faptul ca le-a platit .. in contabilitate se pot opera drepturi salariale care nu sunt platite , nu se inregistreaza plata acestora ...
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 cimpazu cimpazu Buna seara, din recentele modificari am inteles ca daca am CA in 2010 mai mica de 100 mii euro si nr mediu salariati mai mic de 3 sunt obligata sa depun D112 ... (vezi toată discuția)
Salarii neachitate - fisa fiscalã busubianca busubianca Buna ziua, Am si eu o problema referitoare la completarea fiselor fiscale.Angajatii unei asociatii care sunt implicati intr-un proiect cu fonduri europene, au ... (vezi toată discuția)
Decl 112 ptr ian si febr. sanda65 sanda65 Decl 112 ptr ian si febr. La o asoc de propr cu 2 salariati s-a incheiat CIM la 1 martie. Pana acum se transmitea decl 112 la 3 luni. acum cand se transmite ... (vezi toată discuția)