avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare ca operator date cu caracter personal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare ca operator date cu caracter personal

Buna ziua, detin o firma care face comert cu echipamente IT.

Emit facturi si catre persoane juridice si catre pesoane fizice. Pe facutrile emise consemnez seria de buletin a delegatului ( si in cazul persoanelor fizice si adresa la modul general adica doar oras si judet ) .

As dori sa stiu daca in aceste conditii ar trebui sa fiu inregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Dar pentru dosarele de personal ale angajatilor , este necesar ? avand in vedere ca in dosarul respectiv sunt diverse documente, si apare si CNP-ul lor ?

cu stima,

Ca urmare a adoptarii HG nr.500/2011 sunteti obligat ca si angajator sa fiti inregistrat ca operator de date cu caracter personal pentru a putea opera in REVISAL. Sanctiunea in cazul in care nu sunteti inregistrat este intre 500 si 50000 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)
Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Revisal la sediul prestatorului sau angajatorului? zpavel_alia zpavel_alia Sunt prestator de servicii de completare si transmitere Revisal si abia am inceput activitatea. Intrebare pentru cei cu experienta: Voi cum ati procedat: ... (vezi toată discuția)