avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa parinteasca trebuie renovata- mama traieste dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa parinteasca trebuie renovata- mama traieste dar nu poate locui in ea fara reparatii

mai ales acum cu zapezile astea,copii nu vor sa participe nici cu bani nici cu munca, nici mama nu are bani dar totusi unul din copii ar dori sa cheltuie ca s-o repare dar vrea sa aiba o" hartie" semnata de ceilalti copii precum ca dupa decesul mamei ii cedeaza lui casa(ca nu vor avea nici o pretentie la casa si terenul de sub ea),acum toti sunt deacord cu acest lucru dar dupa moarte cine stie...asa ca eu va rog sa ma invatati ce "hartie"trebuie facuta ca sa fie legala tinand cot ca unul din copii care trebuie sa semneze este plecat din tara??si trebuie neaparat la un notar sau se poate face doar cu marori??.multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:44, 28 Februarie 2012
Singura varianta valabila este un contract de vanzare - cumparare.

Nu puteti face acea „hartie” pentru ca sunt lovite de nulitate absoluta actele juridice avand ca obiect drepturi eventuale asupra unei mosteniri nedeschise

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de cedare mostenire mfstv mfstv Buna, tuturor de pe forum, Am si eu o intrebare pentru cine este in masura sa ma ajute. Mama mea a decis sa imi lase mie proprietatea ei. Eu mai am o sora ... (vezi toată discuția)
Mama este în viață. poate da sora mea o declarație la notariat că renunță la drepturile de moștenire în favoarea mea? gesyka gesyka Bună ziua as dori sa știu în condițiile în care mama este încă în viata sora îmi poate da o declarație la notariat precum ca renunță la drepturile ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare -cumpărare sau donație Dacus Dacus Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu situația de mai jos. Mama mea nu are niciun ajutor financiar inafara de ajutorul social dat de primărie si m-am oferit ... (vezi toată discuția)