avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului si raportul de evaluare anual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului si raportul de evaluare anual

Buna ziua,
va supun atentiei problema mea pe scurt:
In anul 2008 s-a infiintat un serviciu nou in urma caruia am fost mutat in cadrul lui.
odata cu numirea in acest post nu am primit fisa postuluisi nici acum nu avem!
In ianuarie 2011 seful de serviciu nu mi-a intocmit raportul de evaluare pe anul 2010 in calitatea lui de evaluator.eu am fost in concediu medical in perioada respectiva(20.01.2011- 10.02.2011). solicitariile mele ulterioare nu au fost acultate atat de seful de serviciu, cat si de directorul directiei.
In ianuarie 2012 noul sef de serviciu a intocmit raportul de evaluare pe anul 2011 fara a avea obiectivele stabilite pentru 2011 (lipsa raportului de evaluare precedent) acordandu-mi calificativul foarte bine.ulterior fostul sef de serviciu care a devenit director adjunct nu a fost de acord cu acest calificativ si a dispus refacerea raportului de evaluare.
Pe raportul de evaluare refacut am scris ca nu sunt de acord cu evaluarea facuta si l-am semnat, dupa care am depus contestatie la acesta, la seful unitatii bugetare.In termen de 15 zile trebuia sa mi raspunda la contestatie dar nu am primit nimic!!!
Va rog sa ma sfatuiti cu privire la cele mai sus mentionate!!
ce trebuie sa fac sa se respecte legea!!
Daca pot actiona in justitie unitatea bugetara sau chiar in nume propriu, seful de serviciu (in functie 2008-07.2011, dupa care a fost promovat???) care nu si-a indeplinit indatoririle de serviciu!!
Cel mai recent răspuns: vinovat2010 , utilizator 10:19, 20 Aprilie 2012
Da . puteti lua legatura cu un avocat si sa atacati in instanta - contencios, documentul prin care vi s-a dispus alta evaluare sau un alt calificativ.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
Adrian Constantin, Consilier juridic
daca ma puteti indruma?

1)unde as putea reclama ca nu am intocmita fisa postului?
2)daca nu a fost intocmit raportul de evaluare pe anul 2010 ce pot face?in cazul in care se vor organiza promovarii in grad eu nu voi putea participa la concurs in lipsa evaluarii!
3) pot cere daune pt aceste fapte?
4) care este termenul limita in care pot depune actiunea in instanta - contencios administrativ?

va multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
vinovat2010, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare raport de evaluare functionar public ContSters192675 ContSters192675 As dori sa contest calificativul la evaluarea anuala deoarece acesta nu reflecta realitatea.Mentionez ca seful meu direct cu care lucrez si care cunoaste ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)
Functionar public ....arhivar? firuta firuta Lucrez intr-o casa de asigurari de sanatate. in anul 2008 am ocupat un post de functionar public la serviciul contabilitate. In data de 15 februarie am ... (vezi toată discuția)