avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie de adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie de adaos comercial

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pentru un SRL (nou infiintat) cu obiect de activitate - cod CAEN 4791 - ,,Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet" trebuie depusa declaratia privind adaosul comercial pe care urmeaza sa-l practice? Daca da, unde se depune si in ce termen de la infiintarea firmei?
Mai sunt si alte declaratii specifice de depus?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adynamaria , utilizator 17:17, 28 August 2012
Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite - republicata la 5.05.2009

Art. 1. — Constituie activitati comerciale ilicite si atrag raspunderea contraventionala sau penala, dupa caz, fata de cei care le-au savarsit, urmatoarele fapte:

f) nedeclararea de catre operatorii economici la organele fiscale, inainte de aplicare, a adaosurilor comerciale si a celor de comision;


Exemplu notificare:


ANTET



Catre AFP ZZZZ

NOTIFICARE

Subscrisa S.C. x y z S.R.L. cu sediul in.Z, str.X, nr.Y, notificam prin prezenta ca adaosul comercial practicat de societate la toate punctele de lucru este intre 0 si 300 %.

Administrator,

Aceasta declaratie trebuie depusa si in cazul Intreprinderilor Individuale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Adaos comercial catalinamariad catalinamariad Buna ziua, Societate X are ca obiect de activitate cod CAEN 7490 , iar de curand realizeaza si vanzare de masinute electrice pentru copii. Mi s-a transmis ... (vezi toată discuția)
Depunere notificare ContSters126873 ContSters126873 trebuie depusa notificare la finante si primarie cu adaosul comercial practicat?ce nr de lege si art.? (vezi toată discuția)