avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

marturie mincinoasa

Sunt disperata!Va rog ajutati-ma cu sfaturi!Sunt angajata unei firme care cumpara terenuri agricole si am fost pusa intr-un dosar ca martora. Am declarat ca parata a fost prezenta la semnarea antecontractului si l-a semnat desi ea avea trimis mandatar, dar eu n-am stiut lucrul acesta. Precizez ca suprafata si restul informatiilor cu referire la teren au fost corecte si de asemenea ca nu eu am fost martora care a semnat antecontractul. I-am spus ca eu decat am asistat la incheierea antecontractului, dar ca se mai incheiau si alte antecontracte in aceea incapere la care am asistat. Credeti ca pot fi acuzata de marturie mincinoasa?Va rog sa-mi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: am3lia , utilizator 09:54, 1 Martie 2012
pai si daca imi retrag marturia nu ma acuza de marturie mincinoasa?Ce as putea sa declar pentru a scapa fara probleme?Mentionez ca celelalte declaratii cu referire la alte dosare au fost consecutive in aceeasi zi(unul dupa altul).Cu referire la dosarul de care vorbesc, m-a intrebat daca il cunosc pe respectivul(mandatarul) iar eu i-am raspuns ca dupa nume imi suna cunoscut si ca ar avea legatura cu parata, dar nu stiu dak a fost prezent in sala in momentul incheierii antecontractului si ca este posibil sa fi fost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa floridragan floridragan o persoana poate fi acuzata de marturie mincinoasa daca a facut declaratii in calitate de martor , in doua dosare civile , declaratii ce au continuturi ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa justis justis in cazul in care la proces vreau sa imi skimb unele detalii din declaratia data pana atunci pot intra la marturie mincinoasa? multumesc #-o (vezi toată discuția)
Se poate schimba declaratia in instanta? alecs7766 alecs7766 fratele meu este condamnat pentru 3 ani si 6 luni pentru trafic de droguri.in timpul urmaririi lui penale a dat niste declaratii la politie cu privire la alte ... (vezi toată discuția)