avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contributii sociale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contributii sociale

Pt srl cu un angajat , declaratia pentru contributiile sociale care se face la 3 luni, se poate plati la 3 luni sau tb platit lunar?
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 13:59, 1 Martie 2012
Depunerea trimestriala a declaratiei consta in completarea si depunerea a cate unei declaratii pentru fiecare luna din trimestru. Declararea si plata impozitului pe veniturile din salarii si asimilate acestora si a contributiilor sociale obligatorii aferente se va face pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare trimestrului.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Daca va incadrati la declarare la 3 luni si plata se face la 3 luni.

Conditii de declarare si plata la 3 luni

- numarul mediu de salariati de pana la 3 exclusiv
- venit total pana la 100.000 euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 112 IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA ! Daca va rog i-mi spuneti si mie cum este cu D 112 pana la urma ? Lunar sau trimestrial ? Daca trimestrial , atunci vom depune in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Plata creante salariale mirela.onciu mirela.onciu Detin o I.I. cu un salariat, am ales sa depun D112 trimestrial si asi dori sa stiu daca pot face plata contributiilor sociale aferente salariului tot ... (vezi toată discuția)
Numar angajati 2013 pentru d112 niko79 niko79 Buna ziua! Am un SRL cu imp pe micro in 2013 si sub 100.000 CA si 5 angajati cu cate 4 ore/zi. Cum depun 112 in 2014, lunar sau trimestrial? In codul fiscal ... (vezi toată discuția)