Justitiarul71 
	    	Utilizator

Justitiarul71 
	    	Utilizator	    

Justitiarul71, utilizator
 Justitiarul71, utilizator 	
			 iu2llia 
	    	Utilizator

iu2llia 
	    	Utilizator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			 Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

iu2llia 
	    	Utilizator

iu2llia 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

sylvye	                   

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
	                    sylvye	                   

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)

veradarya	                   

sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
	                    veradarya	                   

sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)

cristiancosmin	                   

buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
	                    cristiancosmin	                   

buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)