avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

Stiti cumva daca a fost abrogata OG 50/2008 ,adica taxa de poluare pentru prima inmatriculare? Si daca stiti cumva actul care o abroga..
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 19 Noiembrie 2008
Stiu ca a treecut de camera deputatilor si urma sa se discute la senat. cred ca sa uitat. Acum discuta ca vor sa scoata taxa de la 1.01. 2009. Cei care au platit taza ,vor primi sau nu bani inapoi< ma intereseaza.
Senatul a adoptat, in septembrie 2008, modificarea OUG 50/2008, prin care elimină vechea taxă auto şi actuala taxă de poluare, iar sumele încasate de stat urmează să se restituie integral, indexate în funcţie de inflaţie, în termen de 90 de zile de la publicarea legii în Monitorul Oficial.
Senatul este prima Cameră sesizată, forul decizional fiind Camera Deputaţilor.
Guvernul a aprobat suspendarea taxei de poluare auto pentru masinile noi Euro 4 pentru o perioada de un an, pana la 31 decembrie 2009, informeaza agentia Mediafax.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto... Ramona24 Ramona24 Salutii!! ce stiti despre taxa auto...se renunta la e a sau nu??si cand?Multumesc! (vezi toată discuția)
Mai platim taxa de poluare la inmatriculare??? alina... alina... Buna ziua! Am cumparat un golf 3 euro 2 si pe 18 oct suntem programati la RAR. Dupa calculele noastre ar tb sa platim 439 euro. Daca s-a aprobat eliminarea ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)