Salut.
Cat de mult se poate tergiversa un litigiu de munca de catre angajator? La primul termen sa zicem, pe motiv ca n-au aparator, desi mi se pare tras de par, pentru ca au avut timp sa-si angajeze, doar n-au primit citatia cu o zi inainte. Dar apoi pt ce mai pot amana? Probele la dosar sunt cat se poate de clare.
Multumesc.
De acum nu cred ca mai e cazul, pentru ca intre timp au introdus insolventa, si culmea, le-a si fost admisa in numai 4 zile lucratoare. Nu inteleg cum alte firme la aceeasi instanta asteapta 3-4 luni pana la primul termen. Oricum, asta nu e neaparat un lucru rau pt mine. De aceea, imi poate spune cineva care este procedura pt a-mi recupera acele 3 salarii din Fondul de Garantare al Creantelor Salariale direct de la ITM?
Gestionarea Fondului de garantare se face de Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Munca, prin agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă judeţene si nu de catre ITM.
Penal
maria60
Institutia este in proces penal cu fosta directoare.Pana in prezent au avut loc 8 amanari pe diverse motive.La un proces cate amanari, legal,pot fi.sau se ... (vezi toată discuția)