avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila discounturi si reduceri comerciale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila discounturi si reduceri comerciale

buna ziua
la o sc am ff multe facturi acum am observat ca la unele screi discount, la unele reducere comerciala la unele rabat, cum le inregistrez?pe toate in 609??
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:50, 2 Martie 2012
Puteti sa cititi explicatiile de la adresa urmatoare care se aplica si in cazul dumneavostra [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre factura cu discount ana_abo ana_abo Buna dimineata tuturor! Ce parere aveti despre urmatoarea situatie, cum este corect a se inregistra? In apr, mai iul 2010 am luat marfa de la o societate mai ... (vezi toată discuția)
Noile conturi 609 si 709? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Am o intrebare in legatura cu conturile 609 si 709.Aceste conturi functioneaza invers fata de 667 si 767???Pana acuma sconturile acordate am ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciala primita si acordata G.V. G.V. Buna ziua, daca am cateva intrebari catre dvs. : 1, daca am o factura de reducere , se pune pe contul 609? (Reducere comerciala buc 1 valoare -150,00 ... (vezi toată discuția)