in disperarea de a-mi gasi un apartament a apelat la mai multe agentii imobiliare care sa ma ajute sa imi gesesc un apartament bun si la un pret convenabil dar am colaborat mai bine doar cu doua.tin sa precizez ca nu am semnat cu niciuna un contract de exclusivitate ci doar un contract de comision.Acum o luna si ceva sotul meu a vazut un apartament cu una dintre agentii dar nu ne-a convenit pretul, iar acum o saptamana am fost sunata de la a doua agentie pentru acelasi apartament doar ca sotul meu a zis atunci cand am ajuns la bloc a a mai vazut apartameantul si nu ne convine pretul.Atunci cei de la agentie m-au invitat pe mine sa il vad si au promis ca vor negocia ap. la pret f bun pentru noi, dar nu au zis nimic de faptul ca le-am zis ca l-am vazut si cu alta agentie.A doua zi ne-au sunat sa mergem la negociere cu vanzatorul pentru ca au reusit sa il convinga la pret si in urma negocierilor am semnat un antecontract si am platit si comisionul agentiei.Problema e ca vanzatorul a sunat la prima agentie (pt ca si el era inregistrat la ambele) ca sa isi scoata apartamentul de la vanzare si a dat dat datele noastre la numele cumparatorului.In secunda a doua ne-a sunat respetiva agentie sa imi spuna ca ne da in judecata pentru ca am vazut cu ei prima data apartamentul.Intrebarea mea este daca poate sa imi faca ceva avand in vedere ca atat eu cat si vanzatorul am fost inregistrati la ambele agentii.Nu pot sa imi aleg pe cea care imi convine mai mult?Si daca poate sa ma dea in judecata cum as putea proceda sa nu fiu nevoita sa pierd si apartamentul si sa mai platesc si comisioane in doua parti.Va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat
Rugaminte
marinelafrenti
Buna ziua,
Am o problema mai delicata, am cumparat un apartament in care mi s-a promis si un garaj, si care din pacate nu mi s-a mai putut da motivul fiind ... (vezi toată discuția)