avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rugaminte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rugaminte

Buna ziua,
Am o problema mai delicata, am cumparat un apartament in care mi s-a promis si un garaj, si care din pacate nu mi s-a mai putut da motivul fiind ca a fost vandut de catre un alt membru al familiei.Am verificat ulterior, garajul si nu apare inregistrat pe nimeni si nici nu a fost inregistrat niciodata pe numele vanzatorului Vanzatorul de la care am cumparat a facut o promisiune verbala in fata martorului fiind sefa de la agentia prin care am cumparat apartamentul.Intrebarea mea este ... ce as putea face in conditiile astea deoarece eu am dat suma de 2000 euro pt garaj ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:06, 27 Septembrie 2012
Daca aceasta suma apare evidentiata separat ca reprezentand costul garajului sau apare la obiectul vanzarii imobil + garaj veti putea face o cerere de restituire a pretului platit.

Daca discutia a fost doar verbala, va fi mai greu de obtinut in instanta castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauză antecontract v-c nerespectată de dezvoltator. pot renegocia contractul? kaz89 kaz89 Buna ziua,acum cateva luni am cumparat o garsoniera intr-un cartier rezidential in valoare de 33000eur.Initial am platit 1500 euro pentru rezervare,ulterior am ... (vezi toată discuția)
Propietate,drept de propietate sor1 sor1 In anul 1996 am cumparat de la o persoana un imobil (apartament ) in Bucuresti si am facut un contract de vanazare cumparare olograf cu 2 martori,cu plata ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca in instanta o promisiune de vanzare-cumparare de mana? marystanga marystanga In 2011 bunica mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare cu o persoana de mana doar intre cei doi fara martori si fara a fi smnat in fata unui ... (vezi toată discuția)