avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de revizuire a pensiei conform OUG nr. 1/2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de revizuire a pensiei conform OUG nr. 1/2011

Am primit o decizie de revizuire a pensiei corespunzator oug 1/2011.In termenul legal am inaintat contestatie la comisia de contestatii.Ulterior am formulat cerere de chemare in judecata a casei de pensii.Intre timp dar inainte de primul termen al procesului am primit o noua decizie dar nu sunt multumit de rezolvare.Sa inteleg ca trebuie din nou sa inaintez contestatie la comisia de contestatii si o noua cerere de chemare in judecata? Multumesc pentru luminare.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:17, 4 Martie 2012
Pe noua decizie emitentul trebuia sa mentioneze ca anuleaza deciziile anterioare.

In opinia mea, trebuie sa reluati procedura de contestare si chemare in judecata.

Cel mai probabil, instanta va conexa cele 2 actiuni ale dvs.
sejc a scris:
Intre timp dar inainte de primul termen al procesului am primit o noua decizie dar nu sunt multumit de rezolvare.Sa inteleg ca trebuie din nou sa inaintez contestatie la comisia de contestatii si o noua cerere de chemare in judecata?

Bineinteles, aceasta este procedura de contestare a unei decizii de revizuire prevazuta la art. 22 din OUG nr. 1/2011. Procedura de examinare a deciziilor de catre comisiile de contestatii reprezinta procedura administrativa prealabila si obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)
Pe cine chem in judecata? sejc sejc Fost pensionar militar.Am primit decizia de revizuire de care sunt nemultumit drept pentru care m-am adresat comisiei de contestatii din m.ap.n. cerand ... (vezi toată discuția)