avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum fac sa aflu daca mai am firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum fac sa aflu daca mai am firma?

Unde ma pot adrea sa pot repare unele "prostioare" din copilarie ? De exemplu stiti cazurile cand se dadeau firme cu tot cu datorii ! Banuiesc k am si eu una pe cap fara sa ma bucur de vreun banut ! Unde ma pot adresa sa ma interesez si ce as putea sa fac ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexalex99 , utilizator 18:15, 7 Septembrie 2021
De regula, firme cu tot datorii nu se pot prelua in copilarie...
In situatia in care dvs inca nu sunteti constient si convins ca detineti astfel de firma ci mergeti numai pe banuieli,din topicul postat de dvs chiar nu reiese interesul dvs concret
Practic care sunt neclaritatile pentru care doriti sa va adresati,cui doriti sa va adresati si ce doriti sa fecti???
Daca doriti eventual raspuns la topicul dvs ,incercati sa precizati concret situatia cu care va confruntati
Copilaria mea a fost mai lunga, la 18 ani inca visam ! As vrea sa stiu sigur daca o am pe cap ! Nu e nimic concret dar vrea sa ma linistesc si nu stiu in ce parte sa o iau.
1. pe www.mfinante.ro, poti vizualiza date despre societate daca dai: CUI sau numele firmei si localitatea (ex: vectorul fiscal, bilanturi depuse sau nedepuse, daca firma este declarata inactiva)
2. la Admin financ de care apartii, ceri fisa de platitor sa vezi ce datorii ai,
3. la registrul comertului se solicita (contra cost) relatii despre firma: asociati, inregistrari de mentiuni, sediu, etc
Dac nu aveti cunostiinta sa fi desfasurat procedura legala de suspendare sau incetare activitate ,pe cale de consecinta inca mai aveti acea consecinta a copilariei
In anul anterior nu va venit la plata niciun impozit aferent??
Vreu sa verific dac am vreo firma pe numele meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu mai multe activitati C-H C-H Buna ziua! Va retin atentia cu urmatoarea intrebare, sperand ca voi gasi un raspuns. Concret: am un PFA autorizat prin Reg Com. Cu sediul profesional in sect ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare BISCUTA BISCUTA Buna ziua .Va rog frumos un raspuns daca se poate legat de urmatoarea speta.Firma mea este in lichidare de la ONRC din 2006 (a fost anuntata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Care este prima procedura pt a inchide un srl cu datorii la stat care figureaza cu situatie nedepusa de 3 ani? danahm danahm Nu sunt situatii depuse de 3 ani , nu sunt impozite platite de 3 ani , si srl-ul figureaza la onrc inca in stare de functiune. Ce ramane de facut si care e cea ... (vezi toată discuția)