avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subventie APIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subventie APIA

De ce fel de documente sunt necesare pentru a lua subventie de la APIA pentru teren sun 10 HA?
Cum ma pot interesa daca in urma cu 3 ani s-a ridicat subventia ,deoarece l-am avut la un arendas , nu mi-a dat nimic 2 ani ca nu s-a facut si doresc sa stiu daca a ridicat subventia.
Cel mai recent răspuns: rusescu , utilizator 10:46, 3 Martie 2012
Primul pas este rezilierea contractului de arenda,mergeti la primaria unde l-ati inregistrat si depuneti o solicitare in acest sens.Documentele necesare sunt: adeverinta tip de la primarie ca sunteti proprietar si ca utitilizati terenul,cont deschis la o banca,copie buletin iar la sediul APIA la care este arondata localitatea o sa faceti cererea pentru subventie,tot de acolo o sa primiti si alte lamuriri.Tot la primarie ar putea sa va ajute sa aflati numarul blocului fizic al terenului si apoi la APIA sa se verifice daca s-a primit suventie pentru el.
Campania de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă pentru anul 2012 va începe la 1 martie şi se va derula până la 15 mai 2012, respectiv până pe 11 iunie, dar cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere.
ªeful APIA a adăugat că plata pe suprafaţă va creşte cu 20 de euro pe ha, de la 91,2 euro în 2011 la 112 euro/ha în 2012, pachetul financiar alocat României fiind de 1,086 miliarde euro în acest an.

Pentru documentatie, cititi aici
[ link extern ] /
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa mergeti personal la oficiul judetean APIA Directia masuri de sprijin si IACS ,cu altele doveditoare ale proprietatii.
Puteti citi mai mult aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
In urma documentelor depuse cand se ridica subventia?In anul in care se depune?
Normal in anul urmator depunerii cererilor de subventie. In ultimii doi ani, in anul depunerii cererii au fost virati banii in proportie de 30 %

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie interpretata legea ? rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Solicitare despagubiri in proces civil raser raser Se pot cere despagubiri intr-un proces civil? - Obiectul procesului este constatarea nulitatii unui pretins contract de arendare care nu este semnat nici de ... (vezi toată discuția)