iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

jade_0923 
	    	Utilizator

jade_0923 
	    	Utilizator	    

iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

iulia53, utilizator
 iulia53, utilizator 	
			~ final discuție ~
 carmenbn	                   

Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)
	                    carmenbn	                   

Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)

camicami	                   

Se modifica ,din,nou,modul de declarare si virare a impozitului pe salarii aferent punctelor de lucru care au atribuit cod fiscal propriu,diferit de cel al ... (vezi toată discuția)
	                    camicami	                   

Se modifica ,din,nou,modul de declarare si virare a impozitului pe salarii aferent punctelor de lucru care au atribuit cod fiscal propriu,diferit de cel al ... (vezi toată discuția)

camicami	                   

Buna tuturor,
societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii.
Cum voi ... (vezi toată discuția)
	                    camicami	                   

Buna tuturor,
societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii.
Cum voi ... (vezi toată discuția)