avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Aprobare primarie pentru amenajare teren?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Aprobare primarie pentru amenajare teren?

Am un teren viran, intre case. Pe el as vrea sa pun un container ca acelea de pe santiere. Pentru care am nevoie sa torn o platforma, pe care sa fie pozitionat. Aceasta s-ar numi lucrare de amenajare, probabil. Este nevoie de aprobarea primariei pentru aceasta? Deci trebuie sa scot certificat de urbanism si sa fac inscrierea in cartea funciara?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sc monterey srl , Contabil 08:43, 6 Martie 2012
executarea unei platforme betonate se incadreaza in lucrarile pentru care este necesara obtinerea in prealabil a unei autorizatii de construire.
L.50/1991, art.3 litera h, arată că vă trebuie A.C dar fără documentaţie urbanism, ca pentru o casă.Un proiect, şoi ce actte mai solicită primăria.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie cori-cory cori-cory Buna ziua, am o mare nelamurire doresc sa deschid un atelier service auto, si pentru a evita birocratia cu autorizatia de constructie plan si alte drumuri ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost emisă autorizația de construire Madalan Adrian Madalan Adrian Primăria a depășit termenul legal privind emiterea unei autorizații de construire, conform prevederilor stipulate în LEGEA nr. 50/1991, actualizată ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)