avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Buna ziua, am o mare nelamurire doresc sa deschid un atelier service auto, si pentru a evita birocratia cu autorizatia de constructie plan si alte drumuri pierdute m-am gandit sa achizitionez 5 containere pentru ca acestea nu necesita autorizatie de construire si alte chestii (ele avand un proiect inclus) dar cautand am dat de aceeasi problema ...avand in vedere greutatea unei masini pe pardoseala containerului producatorii refuza sa imi ofere pardoseala ei pun la dispozitie doar restul containerelor ...asa ca ar urma ca eu sa torn o suprafata betonata pe care sa fie montate aceste containere si as vrea sa stiu daca pentru aceasta suprafata betonata imi trebuie proiect de la arhitect plan de urbanism primarie autorizatie de constructie si alte chestii ...sau ce alternativa legala as putea avea pentru a evita birocratia? platforma betonata ar putea sa nu fie cu fundatie ? sa fie ceva gen ca la parcari ? ce pot sa fac astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:36, 26 Iunie 2016
Pentru ce doriti dvs. va trebuie certificat de urbanism, proiect si autorizatie de construire.
Birocratia pe care o invocati cu privire la eliberarea autorizatiei de construire este nimic in comparatie cu ce va asteapta ulterior construirii si anterior deschiderii atelierului auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare primarie pentru amenajare teren? sc monterey srl sc monterey srl Am un teren viran, intre case. Pe el as vrea sa pun un container ca acelea de pe santiere. Pentru care am nevoie sa torn o platforma, pe care sa fie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sadud sadud buna ziua am o casa in comunaTraznea jud Salaj in spatele casi as vrea sa torn o platforma de beton si sa zidesc 3 pereti lipt de casa din bca si sa ... (vezi toată discuția)
Casa de vacanta poparlan poparlan la montarea si amplasarea pe terenul meu mi se cere pt eliberarea autorizatiei de constructie proiect de la arhitect aceasta casuta este facuta si asamblata ... (vezi toată discuția)