avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces pamant

Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte.

Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta cineva sa inteleg ce trebuie sa mai duc si sa mai fac in acest proces.

Pe rol fiind judecarea cauzei civile privind pe reclamantul Primarul Com, in contradictoriu cu parati RG, CI,CM,CC si LP,avand ca obiect fond funciar - anulare partiala titlu de proprietate; modificare titlu de proprietar.
La apelul nominal facut in sedinta publica a ramas parta LP personal,lipsa fiind reprezentantul legal al reclamantului si ceilalti parati.
Procedura legal indeplinita.
S-a facut referatul cauzei de catre grefierul de sedinta care invedereaza instantei faptul ca,pentru acest termen de judecata:
- procedura de citare este legal indeplinita;
- reclamantul a solicitat si judecata in lipsa;
- reclamantul nu a facut dovada calitatii de mostenitori a paratilor dupa CP,cu acte de stare civila,,si nu a precizat daca se judeca in contradictoriu cu Comisia Judeteana de fond funciar I;
- prin compartimentul Registratura,reclamantul a depus la 09.01.2012 precizari scrise si inscrisuri ,intr-un singur exemplar.
Parata LP depune la dosarul cauzei copii acte de identitate ale paratilor.
Instanta,avand in vedere ca reclamantul mi s-a conformat in totalitate si nu a ramas solicitarilor instantei,ramane in pronuntare pe suspendarea cauzei in temeiul art 155,ind. 1 C. pr. civ.

Instanta

Avand in vedre ca reclamantul nu sa conformat in totalitate si nu a raspuns solicitarilor instantei conform dispozitiilor incheierii din 16.11.2011,Vazand si disozitiile art.155,ind. 1 ,alin. 1 C. pr. civ.,conform carora ,cand instanta constata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina partii reclamante,prin neindeplinirea obligatiilor prevazute de lege ori stabilite in cursul judecatii ,poate suspenda judecata, aratand in incheiere care anume obligatii nu au fost respectate.
Pentru aceste motive, raportat si la prevederile alin. 2 al aceluiasi articol, instanta va suspenda cauza pana cand ,la cererea partii interesate, judecata va fi reluata daca obligatiile la care se refera alin.1 din articolul indicat au fost indeplinite.

Pentru aceste motive,in numele legii.

Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta cineva sa inteleg ce trebuie sa mai duc si sa mai fac in acest proces.

Multumesc!

Prin incheierea din 16.11.2011 vi s-a pus in vedere sa mai aduceti anumite acte.

dvs. nu v-ati conformat solicitarilor instantei si atunci procesul s-a suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte, acest vecin a primit de la primarie acea proprietate (are acte), desi acel loc este al meu conform ... (vezi toată discuția)
Discutie caz suspendare judecata integrity integrity In mai 2012 a fost inregistrata o cerere de chemare in judecata fata de doi parati; unul pentru incalcarea dreptului la informare (legea 544/2001), celalalt ... (vezi toată discuția)
Suspendã judecarea cauzei în baza dispoziþiilor art. 1551 cod proc. civ mariannet mariannet Buna ziua am un proces pe rol la care sa dispus Suspendă judecarea cauzei în baza dispoziţiilor art. 1551 Cod Proc. Civ datorita faptului ca nu sa putut ... (vezi toată discuția)